skip to main
|
skip to sidebar
Yörelerimize ait yemek tarifleri
4 Nisan 2008 Cuma
Patlican Centme (Denizli )
MALZEMELER:
2 patlıcan
2 domates
2 sivri biber
3 diş sarımsak
5-6 dal maydanoz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
yapılışı için tıklayınız!...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
www.yesimm.net
Blog Arşivi
▼
2008
(22)
▼
Nisan
(22)
silor böreği (artvin)
Pideli Döner Kebap (İskender Kebap)
Lazböreği
Alt üst Böreği (Bolu)
Pum pum Çorbası (Bartın)
Karadeniz Pidesi
Hamsi Kuşu
Kandil Makarnası (Nevşehir)
tel helvası (bayburt)
Etli Patates Diblesi (Bingöl)
Bükmeli Sırın (Elazığ)
Kete (Erzincan)
Patlican Centme (Denizli )
Boyoz (İzmir)
bütün et çankırı
Nohutlu Maydanoz (Afyon)
Sakala Çarpan Çorbası (Afyon)
Çakmak Dolması( Eskişehir)
Etli Enginar Yaprağı (Aydın)
Hanya Salatası (İzmir)
Patlıcan silkme (izmir)
Tepsi Mantısı (Kayseri)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder